Transaktionelle e-mails | Spar 10% | Åbningstider i julen Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 

Glædelig jul og godt nytår

Her i starten af december vil vi ønske alle vores kunder og læsere en glædelig jul og et godt nytår. Vi krydser fingre for et anderledes og mere normalt 2021, end 2020. :)
 
Vi håber I har oplevet gode resultater ifm. med Black Friday. Med den tid vi lever i nu, er digital markedsføring og kommunikation endnu mere i højsædet end hidtil.
 
I dette nyhedsbrev giver vi dig et par fif til hvordan I kan spare penge, et tilbud om sparring, information om vores åbningstider mellem jul og nytår, og god knowhow i brugen af systemet.

Sender I transaktionelle e-mails?

I Ubivox kan I sende jeres transaktionelle e-mails - det har I faktisk kunnet længe, men det er de færreste af vore kunder der ved det.
 
Transaktionelle e-mails er f.eks. ordrebekræftelser, nulstilling af adgangskode m.m. De fleste bruger i dag et andet system til disse e-mails, men vi har tilføjet det til Ubivox, da det er en naturlig del af det flow, som mange af vore kunder bruger i dag.
 
Prisen for at sende jeres transaktionelle e-mails gennem Ubivox er yderst rimelig, kun 1 øre per e-mail. Ja, du læste rigtigt, kun 1 sølle øre. I kan sende rigtig mange ordrebekræftelser ud, før I betaler den første hele krone. :)
 
Skriv endelig ind til supporten, eller via livechatten i systemet, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Inspiration til dine e-mails og nyhedsbreve

Mette Will, som blandt andet afholder den årlige Email Summit-konference, har lavet et indlæg om 5 e-mail influencers. Følg dem for at følge med i tendenserne indenfor e-mailkommunikation og hent inspiration til hvordan du kan arbejde med e-mails. Det er altid godt med nye ideer og gratis input.
 
Vi havde selv fornøjelsen af at høre Ann Handley og Kenda MacDonald på Email Summit i februar i år. Har du ikke været til Email Summit endnu, kan vi anbefale at det er i 2021 du gør det. Denne gang løber det af stablen den 7. december, og vi skal helt sikkert med.
 

Spar 10% ved at betale årligt

Skifter I inden den 31. januar til et årsabonnement, sparer I 10% ift. hvad I betaler i dag, hvis I betaler på månedsbasis.

Et anden fordel, udover besparelsen, er mindre papirarbejde og færre indbetalinger og bilag at holde styr på.
 
Kontakt os på supporten hvis I ønsker at skifte til årsabonnement

Er I gået i stå i med e-mailmarketing?

Udover at bygge Ubivox, så rådgiver vi også kunder strategisk og vi har allerede hjulpet rigtig mange til at få mere ud af Ubivox, samt deres e-maillister.
 
Vi kan f.eks. rådgive jer i forhold til:
  • Opsamling af nye modtagere
  • Kampagnestrategier
  • Oprydning og genaktivering af eksisterende modtagere
  • Daglig brug af Ubivox
... og meget mere. Svar på denne e-mail, hvis du vil vide mere om mulighederne.
Åbningstider for support mellem jul og nytår
 
Da julen og nytåret ligger midt på ugen, har vi kortere åbningstid på supporten end normalt. Se dem her:
 
21/12 - 23/12    Åbent som normalt
24/12 - 27/12    Lukket
28/12 - 30/12    9 - 15
31/12 - 1/1       Lukket
2/1 og resten af uge 1    Åbent som normalt
Med venlig hilsen
Jeff Rasmussen
Ubivox