Sådan gør du din kommunikation mere inkluderende
Se nyhedsbrevet i browser
Hej læser,
 
Har du overvejet, hvordan du kan gøre dine e-mails mere tilgængelige for fx svagtseende? 🤔
 
E-mails er et af de mest brugte kommunikationsværktøjer i verden. Men for personer med handicap kan e-mails være en barriere, hvis de ikke er designet med webtilgængelighed for øje.
 
Det er derfor vigtigt, at du sørger for at din kommunikation er mere inkluderende for modtagere med fx synshandicap. Dette er særlig kritisk for danske organisationer, da digitaliseringsstyrelsen har fastsat lovkrav omkring webtilgængelighed.
 
I Ubivox har vi sørget for, at du kan gøre din kommunikation mere inkluderende for alle modtagere og samtidig opfylde gældende lovkrav.
 
Læs mere om webtilgængelighed
Sådan kan du sørge for et højere niveau af webtilgængelighed
 
For at kunne lette kommunikationen for en med fx synshandicap kan man bl.a. få computeren til at fortage skærmlæsning af e-mails.
 
I den forbindelse kan du indsætte forskellige hjælpemidler i udformningen af dine e-mails, der gør det lettere for computeren at lave en korrekt skærmoplæsning.
 
I Ubivox systemet kan du bl.a.:
 
🗨️ Indikere kildesproget: Ved at indikere det korrekte kildesprog, sikrer du dig at e-mailen læses på fx dansk og ikke browserens standard.
 
📖 Automatisk teksthierarki: Overskrifter vil automatisk blive indikeret med h-tags og brødtekst med p-tags, så modtageren får en bedre læseoplevelse.
 
🖼️ Alt-tekster på billeder: Med alt-tekster på dine billeder sørger du for at give dem en beskrivelse, som kan læses op af computeren.
 
🔗Titeltekst på links og knapper: Ligesom billeder kan du også lave alt tekster på dine knapper og links, der giver dem en titeltekst.
 
Læs mere om webtilgængelighed

Besøg vores blog

Guide til Gmails 2024 retningslinjer

Sådan sikrer du dig, at du holder dig inden for de nye retningslinjer
Knap der fører til blogindlæg om Gmail 2024 retningslinjer

10 fede features i Ubivox

Vi giver dig 10 features, der gør det (endnu) nemmere for dig at lave nyhedsbreve med Ubivox.
Knap der fører til blog omkring fede features i Ubivox platformen