Åbningstider i påsken | SO-Summit nu i KBH Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 
Kære læser,
 
Vi skriver for at fortælle dig om vores åbningstider i påsken, samt hvordan du kan tilmelde dig Success Online Summit, hvor David holder et oplæg om e-mailmarketing.
 
Responsiv skabelon
For et halvt års tiden siden lancerede vi den fuldt responsive skabelon, og da vi ofte får henvendelser i supporten angående mulighederne, fortæller vi kort om den igen.
 
Vores specialdesignede standardskabelon kan nu gøres responsiv, for at guide dig bedst muligt gennem forløbet har vi lavet en guide som du finder herunder. Hvis du har spørgsmål, så tag endelig fat i vores support.
Læs hvordan du gør
 
Kom til Success Online Summit...

...og mød David

David er medstifter af Ubivox og sidder til daglig bla. med support, hvor han har fundet svar på spørgsmål om ethvert tænkelig aspekt indenfor e-mailmarketing. Han ved meget om e-mailmarketing og kan også finde ud af at formidle det på en simpel måde. 
 
Det var derfor, David blev inviteret til at holde en breakout session til Success Online Summit i Aarhus. Nu er han blivet inviteret igen og synes du at Aarhus er for langt fra dig, så har vi gode nyheder.
 

Nu i København

Til Success Online Summit kommer der en række talere, som deler deres viden om den moderne markedsføring. Alt fra SEO, over videomarkedsføring, til e-mailmarketing bliver behandlet i præsentationer og breakout sessions.
 
Hvor: Øksnehallen, København
Hvornår: 6. april 2016
 
Tilmeld dig Success Online Summit og om du er du nybegynder til e-mailmarketing eller skal have opfrisket det grundlæggende, så tilmeld dig også Davids breakout session.
 
Tilmed dig!

Åbningstider i påsken

Vi holder lukket fra og med den 24/03 til og med 28/03
 
Har du spørgsmål i den periode, så kan du søge på vores supportside eller skrive til os.
Så vender vi tilbage efter påsken.
Med venlig hilsen
Ubivox Danmark ApS
 
Jeff Hornshøj Kragh
General Manager