Brug dit eget domæne, dynamiske afsendere og transaktionelle mails Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 
Kære læser,
 
Efteråret er startet og vi går kortere og kortere dage i møde. Vi har brugt mange af de knap så solrige sommerdage, og den såkaldte agurketid, på at udvikle Ubivox. I nyhedsbrevet her kan du læse, hvad der er sket henover sommeren.

Brug dit eget domæne til din Ubivox-konto

Ved oprettelsen af jeres konto I Ubivox fik I automatisk tilknyttet et domæne, som bruges til at logge ind via, samt til at spore klik og visninger. Det kunne f.eks. være ditfirma.clients.ubivox.com, eller ditfirma.uxmail.io. Vores tekniske team har nu udviklet systemet således, at I kan bruge jeres eget domæne eller subdomæne.
 
Du sidder muligvis og tænker "Ser nogen overhovedet det nuværende domæne?", eller "Er det værd at bruge tid på at skifte?". Du, eller dine modtagere, kan se domænet i links, og det fremgår, når du holder musen over dine links i nyhedsbrevet. Linket vises nederst til venstre i det åbne vindue.

Det er de færreste der ligger mærke til det, men det er prikken over i'et ift. jeres online identitet, og så er det tilmed gratis og hurtigt at sætte op på jeres Ubivox-konto. Tag fat i os på livechatten, svar på denne mail eller skriv til os på support@ubivox.com, så guider vi dig igennem hele processen. Hvis du foretrækker at gøre det selv, kan du se hvorledes her.

Dynamiske afsendere

Det er nu muligt at tilkoble afsender adresser til dine enkelte modtagere. Det betyder i praksis at du kan sende et nyhedsbrev ud til dine lister, men at modtagerne vil se nyhedsbrevet fra forskellige afsendere, såfremt at du vælger at bruge funktionen.
 
Det er en meget stor fordel, hvis dine modtagere har account managers, personlige sælgere, eller personlige kontakter i din organsation. Du kan se hvordan I bruger funktionen her.

Send dine transaktionelle mails igennem Ubivox

Vidste du, at I kan sende jeres ordrebekræftelser og andre transaktionelle mails igennem Ubivox? Det lancerede vi for knap et år siden og flere og flere af vores kunder benytter det i dag. Priserne er ganske fornuftige og det kan muligvis allerede bruges med jeres nuværende abonnement, uden ekstra omkostninger.
 
Er du interesseret i at høre mere, så skriv til salg@ubivox.dk, eller tag fat i os via livechatten og få et tilbud.
Med venlig hilsen
Ubivox Danmark ApS
 
Jeff Rasmussen
Salgschef