Klagefunktion på mobil - Hvad betyder det? Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 
Hej læser,
 
Vi vil det kommende stykke tid sende dig flere nyhedsbreve. De vil bl.a. handle om nye features, gode råd, samt have historier om udviklingen indenfor email.
 
Dette er det første i rækken, hvor vi præsenterer 5 tips til mobiloptimering og fortæller om den seneste udvikling, som Microsoft/Hotmail har gennemført.

5 tips til mobiloptimering

Flere og flere af jeres læsere åbner i dag jeres nyhedsbreve fra deres mobiltelefon. Faktisk er det forventet, at mere end 70% af læsere vil læse jeres nyhedsbrev på mobiltelefonen indenfor en overskuelig fremtid.
 
Derfor har min kollega David lavet et blogindlæg med 5 tips til hvordan I tilpasser jeres nyhedsbrev til jeres læsere, som altså i stigende grad åbner jeres nyhedsbreve på mobilen.
 
 
OBS:
I kan tilhver en tid tjekke hvordan den faktiske mobilrate forholder sig blandt jeres modtagere. Det gør I i statistikken for afsendte nyhedsbreve under punktet 'Enheder'.
 

Stigende klagetendens i Hotmail?

Har du modtaget flere klager end normalt fra Hotmail, eller har du oplevet en mindre åbningsrate end normalt? Så frygt ikke, der er en mening med galskaben - det sker også for andre, og her følger noget af forklaringen:
 
Micosoft/Hotmail har bl.a. opdateret deres apps til iPhone og Android, således det nu også indeholder en spam/junk knap når modtagerne åbner en email. Dvs. at disse modtagere nu har lettere ved at markere jeres nyhedsbreve som spam.
 
Hvis I har oplevet et stigende antal klager (Det vi i Ubivox kategarioserer en spam-markering som), skal I altså ikkke være nervøse. Det er en helt normal tendens som følge af denne nye mulighed.
 
Hvis modtagere har markeret jeres nyhedsbrev som spam, kan det skyldes mange ting, f.eks. at de ikke kan finde afmeldingslink, at de ikke husker at have tilmeldt sig, dovenskab i form af at det er lettere at markere som spam end at scrolle ned til bunden, at de ikke bryder sig om indholdet og selvfølgelig, hvis de mener at det I sender er spam. Der kan være mange muligheder.
 
Dette er blot et af de nye tiltag som Microsoft har lanceret, er du interesseret i at læse mere, så vil vi anbefale dig at læse denne fine artikel. Artiklen er skrevet af Laura fra Word to the Wise, en blog vi selv følger. :)
Med venlig hilsen
Ubivox Danmark ApS
 
Jeff Rasmussen
Salgschef