Spar 10% | Email summit | Åbningstider i julen Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 

Glædelig jul og godt nytår

Her midt i december vil vi ønske alle vores kunder og læsere en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til et godt 2020 sammen med jer :)
 
I dette nyhedsbrev giver vi jer gode tilbud, information om vores åbningstider mellem jul og nytår og sidst men ikke mindst information om Email Summit-konferencen, hvor vi igen deltager og David holder oplæg.

Ses vi til Email Summit?

 
Igen i år løber Email Summit af stablen i Odense, og igen i år deltager vi, både lyttende og talende. Sidste år holdt David oplæg om hans Top 6 anbefalinger til succes med e-mailmarketing, og i år handler det om leveringssikkerhed.

Det er en utrolig givende dag for alle og især os selv. Selv om vi på sin vis er 'eksperter' indenfor området, er der mange forskellige måder man kan lave email på og jo mere garvet man bliver, desto mere skal man huske at holde sig åben overfor andre tilgange. Man kan altid blive bedre :)

Derfor glæder vi os til Email Summit, som Mette Will igen i år står bag. 16 håndplukkede eksperter får igen en scene at tale på, blandt andre Ann Handley, Emil Kristensen, Halfdan Timm, Heine Aaen og Christina Klitsgaard.

Email Summit skriver om konferencen:
"EMAIL SUMMIT 2020 er en særlig dag for dig, der arbejder med e-mail marketing og brænder for ny viden og inspiration, så du kan udvikle dig og være med i toppen af dansk markedsføring."
 
Praktisk om konferencen:
4. februar 2019 i Odeon i Odense, fra 8:15 til 17:05.
Pris for Early Birds: 2.950 + moms
Pris: 3.950 + moms

Du kan læse meget mere, og tilmelde dig, lige her
 
P.S: Early Bird udløber 7. januar ...

Spar 10% ved at betale årligt.

Skifter du inden den 31. januar til et års abonnement, sparer du 10% ift. hvad du betaler i dag, hvis du betaler på månedsbasis.

Et par fordele ved at skifte til et års abonnement, udover at du selvfølgelig sparer penge, er mindre papirarbejde og færre indbetalinger/faktura du skal holde styr på.
 
Kontakt os på support@ubivox.com hvis du ønsker at skifte.

Er du gået i stå i din e-mailmarketing?

Udover at bygge Ubivox, så rådgiver vi også kunder strategisk og vi har allerede hjulpet rigtig mange til at få mere ud af Ubivox, samt deres e-maillister.
 
Vi kan f.eks. rådgive dig i forhold til:
  • Opsamling af nye modtagere
  • Kampagnestrategier
  • Oprydning og genaktivering af eksisterende modtagere
  • Daglig brug af Ubivox
... og meget mere. Svar på denne e-mail, hvis du vil vide mere om mulighederne.
Åbningstider for support mellem jul og nytår
 
Da julen og nytåret ligger midt på ugen, har vi kortere åbningstid på supporten end normalt. Se dem her:
 
23/12    Åbent som normalt
24/12 - 26/12    Lukket
27/12 & 30/12    09 - 15
31/12 - 1/1       Lukket
2/1 og resten af uge 1    09 - 15
Med venlig hilsen
Jeff Rasmussen
Ubivox